SISTA INLÄGGET 2023
Så var decembers sista dag här. Och även sista dagen för 2023 som, enligt mig, har varit ett riktigt kanonår (på ett personligt plan då alltså, resten av världen går ju åt helvete)! Det må ha avslutats lite väl intensivt och lediget-löst men jag överlevde ju. Ord kan inte beskriva hur underbart det ska bli att sova tills jag vaknar av mig själv och inte har någonstans att vara imorgon. Det var SÅ längesen. 

(null)

Mellandagarna har givetvis bestått av jobb rätt in i kaklet. Men jag har faktiskt hunnit med att träffa några gullnosar om kvällarna. 
På juldagen träffade jag upp Moa i stan och det enda spåret av det är den här oklara bilden. 

(null)

I förrgår hann jag knipa lite tid med Fanny innan hon begav sig hem till Göteborg igen. FAN ta Göteborg för att ligga så långt bort!

(null)

Igår fikade jag med min kära svärmor och ikväll har vi ätit nyårsmiddag med mina föräldrar här hemma och bara myst efter jobbet. Verkligen precis en sån nyårskväll jag behövde.

(null)

Nu tittar jag på en serie i sängen och kan inte för mitt liv förstå hur jag ska lyckas hålla mig vaken till tolvslaget… Men Jonte har lovat att väcka mig, haha. 

(null)